property of the month

WEST GATE - board your company

Board @ West Gate

Dit is hoe de wereld er in 2045 uitziet volgens topwetenschappers:

De wereld zal er in 2045 ongetwijfeld heel anders uitzien. Maar hoe dan? De toekomst voorspellen is een uitdaging op zich, maar de wetenschappers bij DARPA lijken er de geknipte personen voor. DARPA is het Amerikaans ministerie van defensie en heeft bij heel wat innovaties van vandaag iets in de pap te brokken gehad. Denk maar aan het internet en de GPS. Dus wat hebben zij te vertellen over onze toekomst?

Read more

Poland Introduces Glow in the Dark Cycle Path

That's Powered by the Sun
Making eco-friendly travelling way better.

Read more

Spectacular Hanging Walkway Connects Two Offices Together

Working in an office for most people isn't the best of experiences and can often be depressing due to lack of sunlight and fresh air. Polish architect firm Zalewski has solved this problem with a rather unique concept that connects offices together.

Read more

Brussel: dé stad van de toekomst op vlak van innovatie en ondernemerschap?

Eén op drie nieuwe technologiebedrijven start in Brussel, of zo berichtte Agoria eerder dit jaar. De Belgische hoofdstad heeft dus meer kansen te bieden dan veel studenten en ondernemers vandaag geloven. Alleen moeten we de stad meer profileren als innovatieve en ondernemende stad die blaakt van potentieel. Dat vertelt Ann Van Driessche, marketing & communicatie directeur van de Vrije Universiteit Brussel (VUB). Wij vroegen haar met welke opportuniteiten de Brusselse straten zijn geplaveid en hoe we die kunnen benutten.

Read more

FLEX CORNER

FLEXIBLE OFFICE SPACES TO RENT
Designed around you - Designed to help you grow

Read more

Meer dan thuiswerken alleen

'In 2017 lopen de huurcontracten van onze kantoorgebouwen af. Dat werd de aanleiding om onze arbeidsorganisatie grondig te herbekijken. Er kwam een diepgaande reflectie over de ontwikkelingen in o…

Read more