BOTA 145

Brought to you by: Key Estate Key Estate

BOTA 145, met zijn uitzonderlijke ligging op de Brusselse binnenring, bevindt zich in het hartje van de Kruidtuinwijk. Deze unieke omgeving biedt een uitstekende toegankelijkheid tot de belangrijkste kantorenzones in Brussel: het Centrum, het Noordkwartier en de Leopoldswijk.

Name: BOTA 145
Location: Rue Royale 145
1000 Brussel

BOTA 145, met zijn uitzonderlijke ligging op de Brusselse binnenring, bevindt zich in het hartje van de Kruidtuinwijk. Deze unieke omgeving biedt een uitstekende toegankelijkheid tot de belangrijkste kantorenzones in Brussel: het Centrum, het Noordkwartier en de Leopoldswijk. De Kruidtuinwijk is een bijzonder werkomgeving, mede dankzij de vele commerciële faciliteiten (restaurants, banken, hotels, winkels, …) en ontspanningsmogelijkheden (sportcentra, concertzalen, Kruidtuin, …). BOTA 145 geniet van een heel groene omgeving met voor de deur een ruim aanbod mobiliteitsinfrastructuren zoals: haltes van MIVB en De Lijn, metrohaltes, parkings voor gedeeld gebruik van auto’s ('Cambio') en fietsen ('Villo!')."

 

 

 

 

 

 

The Edge - Amsterdam

The client, a Dutch developer devoted to architectural innovation, asked for an ambitious building which would set new standards for office design in multiple areas, including sustainability, tech…

Read more