Coupure 101/103

Brought to you by: Key Estate Key Estate

Met een open zicht op de historische gebouwen van de Bijloke en het Bijlokepark komt binnenkort dit nieuwe project.  Prachtige ruime en zuidgeoriënteerde appartementen in een moderne architectuur met grote terrassen. Aan de achterzijde hebben de appartementen zicht op een groene binnengebied. Op het gelijkvloerse niveau, naast de inkompartijen voor de appartementen, bevindt zich een kantoor/handelsruimte met centrale patio. In de kelderverdieping is een ruim aanbod aan parkeergelegenheden en bergingen.

Name: Coupure 101/103
Location: Coupure 101/103
9000 Gent

Dit gebouw bevindt zich op een toplocatie in Gent met een open zicht op de Coupure. De Coupure is een vaarweg in de Belgische stad Gent. De Coupure verbindt de Leie met de Brugse Vaart. De waterloop werd, inclusief de beplanting en bruggen, in 1981 als Stadsgezicht beschermd. De geschiedenis van de Coupure is omschreven in verschillende etappes. Het begint met de weiden die er waren voor het graven van het kanaal tot de komst van de Ringvaart. De magie van het water speelt een rol in deze bijzondere hoek van de stad Gent met alle faciliteiten in de nabijheid. 
Source: Hoprom

‘t Is gebeurd! Japanners gaan in maart pakjes leveren per zelfrijdende bestelwagen

Men wil in maart volgend jaar met praktische tests op de openbare weg starten. Er is een proefperiode van één jaar voorzien. De ritten worden gepland in zones die door de Japanse overheid voor de …

Read more