#DiningForBrussels

Vecht terug met mes en vork, voor de Brusselse horeca

​Brussel, 27 april 2016 – Na de aanslagen ligt de Brusselse horeca plat. Restaurants en cafés, net waar deze stad zo fier op is, blijven leeg. Alleen al afgelopen maand steeg het aantal horeca-­‐faillissementen van 40 naar 600. Liefst de helft van de Brusselse horecazaken moet knokken  om  te  overleven.

Sharing is caring


#DiningForBrussels  wordt  vandaag  gelanceerd  met  onder  meer  advertenties  in  De  Tijd  en  L’Echo. De initiatiefnemers roepen mensen niet alleen op om op restaurant te gaan, maar vooral  ook  om  de  boodschap  massaal  te  delen.  Bedrijfleiders  die  hun  werknemers  willen  aanmoedigen  meer  lunchmeetings  in  te  plannen,  Brussel-­‐liefhebbers,  geëngageerde restaurantgangers, bloggers of politici met een hart voor de Belgische hoofdstad: ga uit eten in Brussel en spread the word! Vecht terug, met mes en vork!


Op  www.diningforbrussels.be  kan  iedereen  die  Brussel  en  de  Brusselse  horeca  lief  heeft  terecht voor meer informatie, maar ook voor visuals, filmpjes, en ander promotiemateriaal.  

Hoofdredactrice  De  Tijd,  Isabel  Albers:  ‘Als  zakenkrant  komen  wij  de  laatste  maanden  dagelijks in contact met ondernemers die kreunen onder de terreurimpact. Terreur mag het niet winnen van onze waarden, onze levensstijl en onze economie. We willen niet langs de zijlijn toekijken en hopen met #DiningForBrussels zoveel mogelijk Belgen aan het lunchen of dineren te krijgen in onze hoofdstad. Zo hopen we samen met Beci, FAMOUS en iedereen die niet bij de pakken wil blijven zitten, de negatieve impact op onze Brusselse economie op onze manier af te remmen. Smakelijk!”

Bron: DeTijd.be

Poland Introduces Glow in the Dark Cycle Path

Already one of the most eco-friendly ways of getting around, the Polish town of Lidzbark Warminski just unveiled an awesome solar-powered bike lane that charges during the day and lights up at nig…

Read more