Kardinaal Mercier

Brought to you by: Key Estate Key Estate

Op het Kardinaal Mercierplein 2 te Mechelen is een prachtig pand terug te vinden. Het werd volledig gerestoreerd door architect Crepain Binst en werd vervolgens ingericht met kantoor -en vergaderruimtes. Dit pand is uitstekend gelegen op het verlengde van de Hendrik Consciensestraat. Het gebouw geniet eveneens van een vlotte verbinding naar de E19 en ligt op wandelafstand van het station en Mechelen centrum.

Name: Kardinaal Mercier
Location: Kardinaal Mercierplein 2
2800 Mechelen

Het Kardinaal Mercierplein in Mechelen is een plein op de ring van de stad, dat werd vernoemd naar de Mechelse kardinaal en aartsbisschop Mercier. Het plein werd aangelegd om het centrum met het treinstation te verbinden. Volgende straten komen uit het het plein: Schuttersvest, Graaf van Egmontstraat, Hendrick Speecqvest, Arsenaalstraat, Michiel Coxiestraat, Colomastraat en Hendrik Consciencestraat.

Source: Mechelen mapt 

 

Drukste rotonde van Brussel wordt relaxplek: zo ziet het nieuwe Schumanplein eruit

Het Deense architectenbureau COBE werkt samen met het Brussels BRUT om het Schumanplein om te vormen. Zij kwamen als winnaars uit de bus van een wedstrijd die eind 2015 werd uitgeschreven. De bela…

Read more