Nieuwe locatie voor ISS!

Dankzij de professionele begeleiding van parkbeheerder Global Portfolio Management en Key Estate, tekende de welgekende facility service provider ISS onlangs een negenjarig huurcontract voor 4.300 m² kantoren in gebouw C van het Everest Business Park te Vilvoorde.

Het Everest Business Park biedt een totaal van 22.000 m² kantoren en 15.000 m² semi-industriële opslag verspreid over zeven verschillende gebouwen. De vele commerciële inspanningen van Global Portfolio Management om het park beter te positioneren en het engagement van de eigenaar voor het uitvoeren van verbeteringswerken aan het park, hebben er volgens Tom Fillet, commercieel manager bij Global Portfolio Management, voor gezorgd dat de multinational ISS koos voor deze uitstekende locatie.

ISS, momenteel gehuisvest in het Athena Business Center te Vilvoorde, zal als showcase voor hun dienstverlening aan potentiële klanten een 500 m² groot restaurant openen in de door hen gehuurde ruimte voor zowel eigen personeel als werknemers van andere bedrijven in het park. Dit zal een visitkaartje worden voor zowel ISS als Everest Business Park!
Key Estate wenst op zijn beurt ISS te feliciteren en dankt hen voor het gestelde vertrouwen en de vlotte samenwerking!

Hybrid Office by Edward Ogostra

An existing 6,000 square foot tilt-up concrete warehouse provides a purified container into which the hybrids are deployed.  Each hybrid synthesizes essential traits from two “parents” of differin…

Read more