Vergaderen saai? Niet bij Coolblue!

Heb jij tijdens kantoormeetings ook de neiging om te knikkebollen? Het kan ook anders! Voor de werknemers in het Belgische hoofdkantoor van Coolblue is vergaderen vanuit themakamers de ‘Donkey Kong’, de ‘Portal’ of ‘Café De Dijk’ de normaalste zaak van de wereld.

Elk thema werd bedacht door de meer dan 100 Belgische werknemers en moet bij de bezoekers minstens een mondhoekje omhoog laten gaan.


Meeting @ Café De Dijk

Het succesverhaal van Coolblue begon met een bierkaartje in het Rotterdamse café ‘De Dijk’. Vandaag vind je dit café in het klein in Wilrijk, inclusief een tapkraan aan de wand. 


De ‘Portal’-themakamer

Gamen zit de Coolblue’ers in het bloed en een ‘Portal’-themakamer mocht dan ook niet ontbreken. Bovendien is het handig om zo ‘door de muur’ binnen te kijken in exact dezelfde vergaderzaal bij de collega’s in Rotterdam.


Vergaderen in de ‘Donkey Kong’

De bijzonderste vergaderzaal voor de bezoekers is ongetwijfeld de ‘Donkey Kong’-themakamer. Je waant je er in de populaire game waarbij je allerlei obstakels moet vermijden.


Lunchen met zicht op …

Tenslotte kreeg ook de kantine een make-over. Bij Coolblue lunchen de medewerkers in Wilrijk voortaan elke dag op een picknick-plaats aan de oever van de Schelde, met zicht op de Antwerpse skyline.

Coolblue is één van de grootste online retailers in de Benelux met meer dan 340 gespecialiseerde webshops en 7 fysieke winkels. Jeroen Van Camp, woordvoerder van Coolblue België: “We willen onze klanten en bezoekers verwonderen in alles wat we doen, want enkel zo gaan ze praten over ons bedrijf en ons promoten. Dit hebben we doorgetrokken naar de aankleding van onze vergaderzalen. Zeg nu zelf, wie begint niet spontaan te glimlachen wanneer hij in de Donkey Kong kamer kan vergaderen vanuit een karretje op rails?”

Source: Jobat.be

Eolis

Built in the heart of Brussels and overhanging the canal, Eolis is highly visible and offers many advantages thanks to its unique location. It benefits from services all around: renowned restauran…

Read more